MORE IDEAS THAN TIME

Bij de loodgieter lekt de kraan. Helaas dus geen indrukwekkende website. We steken graag onze tijd en energie in onze projecten en dat zijn er ondertussen heel wat.  Spreek gerust af voor een gesprek, dan vertellen we vol enthousiasme wat we voor u kunnen betekenen.
*

U KAN BIJ ONS TERECHT VOOR ONDER ANDERE:

Webapplicaties

Dankzij mobile devices zit internet in een hogere versnelling. Overal en altijd te consulteren; en dat verwachten ook uw klanten.

 

Forwrd duikt mee in uw bedrijfsproces. Geen Spartaanse webgebaseerde toepassingen maar een betrouwbare webapplicatie die uw huidig bedrijfsproces optimaal ondersteunt. Volledig op maat of perfect communicerend met uw bestaand ERP- of CRM-systeem…

Embedded

Binnen ieder bedrijfsproces is er wel een facet dat net iets te arbeidsintensief of te repetitief is. Met ‘internet of things’ bouwt Forwrd de hardware die voor u het verschil maakt. Van uw eigen toepassing tot het remote beheren van uw KPI’s. Niet alleen een tijdsbesparing, maar vooral kosteneffectief…

Meer info http://www.calculus.group

INTERACTIVE

Interactieve communicatie binnen handbereik. Forwrd gaat m.b.v. MGX/Foraction verder dan standaard digital signage. Afhankelijk van uw wensen wordt een platform ontworpen dat het verschil maakt in communicatie. Van interactieve beursstand, via eventorganisatie tot uw eigen interne en of externe communicatietool.

Meten is weten. MGX/Foraction inventariseert niet enkel maar laat toe om snel en simpel uw ‘exposure’ te maximaliseren.

Meer info  http://www.mgx.photo

The life of a designer is a life of fight:
fight against the ugliness.
Massimo Vignelli